Jacket Yellow

94.95

Meer info / Bestel

Beschrijving

We kennen allemaal het gevoel van drijfnat thuiskomen omdat we nooit de perfecte raincoat kunnen vinden die past bij onze moderne lifestyle? RAINS maakt een einde aan dit scenario. RAINS creëert originele rainwear ontworpen vanuit een spontane kijk op het leven. Deze regenjas is verkrijgbaar in het geel én zwart, heeft drukknopen en twee schuingeplaatste zakken aan de voorzijde. De capuchon heeft een klep en een koordje zodat hij goed op je hoofd blijft zitten in een stortbui.

Gemaakt van waterafstotend silk-touch materiaal, wat zacht aanvoelt en kreukvrij is. De RAINS regenjas valt hierdoor heerlijk comfortabel om je heen. Daarnaast zijn de RAINS regenjassen van duurzaam materiaal gemaakt. De jassen zijn gemaakt van 50% PU (ECOtex100 rubber) en voor 50% PET (deels gerecycled). ‘Rainwear becomes fashionable’ met regenkleding van RAINS.

Deze regenjas is uniseks, dus kan zowel door vrouwen én heren worden gedragen.

Maatadvies voor deze regenjas nodig? Zie links het tabblad ‘Maatadvies’ met een tip + een maattabel voor deze regenjas zodat je altijd de juiste maat besteld.

Extra informatie

Levertijd

Verzendkosten

Merk

Kleur

Maat

Voorraad

TOP